Keitä olemme?

Jenna Pussinen (ent. Hartikainen)

Hei olen Jenna, ProHierojat yrityksen omistaja. Olen toiminut koulutettuna hierojana 2013 vuodesta lähtien.
Palveluihini kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, Purentalihashieronta, raskausajan hieronta, vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta sekä hemmotteleva kuumakivihieronta.

Vastaanotolleni ovat kaikki tervetulleita!
Minulta saat ammattitaitoisen, yksilöllisen, juuri sinulle räätälöidyn hoidon. Asiakkaan omat toiveet otetaan aina huomioon hoitosuunnitelmaa tehtäessä. Tavoitteenani on auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin!

Oma vapaa-aika menee kahden pienen lapsen kanssa touhutessa, sekä liikkuen monipuolisesti eri lajeja harrastaen.

Lämpimästi tervetuloa käsittelyyn!

044 369 9852
jenna(at)prohierojat.fi
Lempäälä, Tampere
VARAA AIKA!

Aino Prittinen

Moikka!
Toimin urheiluhierojana ja opiskelen samalla ortopedista osteopatiaa (2019-2023). Lisäksi olen kouluttautunut Purentalihashierontaan sekä länsimaalaisen lääketieteen akupunktioon. Rentouttavana hoitona tarjoan päähierontaa. Valmistuin 2018 Carl Wilhelm Akatemiasta urheiluhierojaksi ja pt:ksi. Pt-palveluja en tarjoa tällä hetkellä, mutta neuvon ja autan mielelläni treeneihin, kehonhuoltoon ja elämäntapoihin liittyvissä kysymyksissä. Osteopatiaopintoja hyödynnän jatkuvasti työssäni, se lisää tietämystä ja ymmärrystä anatomiasta ja fysiologiasta. Hoidan asiakkaani yksilöllisesti huomioiden jokaisen tarpeet. Oman aktiivisen elämän tärkein laji on lentopallo ja olen saanut toimia OrPo:n lentopallon naisten hierojana vuodesta 2019 lähtien.

040 096 7672
aino.prittinen(at)prohierojat.fi
Tampere
VARAA AIKA!

Juho Selin

Valmistuin Tampereen Urheiluhierojakoulusta kesällä 2019. Koulutuksen aikana saamani positiivinen palaute antoi rohkeutta aloittaa työskentely alan parissa. Vahvuutenani on laaja ymmärrys ihmisen tuki-ja liikuntaelimistä kokonaisuutena, joka mahdollistaa monipuolisen hieronnan ja kotihoito-ohjeistuksen. Jokainen hoito suunnitellaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Hoidon tavoitteena on rentouttaa ja vähentää elimistön stressitilaa, lieventää kiputiloja, aukaista lihasjumeja, valmistaa lihaksia suorituksiin tai antaa treenistä palauttavaa hierontaa. Omia harrastuksia jotka ovat antaneet myös paljon lisää työkaluja kehon huoltoon ovat kiipeily, maastopyöräily ja sirkustelu.

050 404 4899
juho.selin(at)gmail.com
Tampere
VARAA AIKA!

Valtteri Huvi (ent. Salonen)

Moro! Olen toiminimiyrittäjä ja työskennellyt Prohierojien tiloissa jo vuodesta 2015. Olen koulutukseltani ortopedinen osteopaatti sekä urheiluhieroja, ja olen myös käynyt Mckenzie-terapia sekä Dryneedling -kurssit lisäkoulutuksena. Kehitän osaamistani myös jatkuvasti itsenäisellä opiskelulla ja harrastamalla liikuntaa monipuolisesti. Raskaiden asioiden nostelu ja pitkät juoksulenkit koirien kanssa ovat tällä hetkellä lähellä sydäntäni. Erikoisosaamistani on tutkia ja hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kipuja sekä niiden juurisyitä. Esimerkiksi välilevynpullistuman erottaminen harmittomasta iskiasoireesta kuuluu taitoihini. Osaan myös antaa sinulle näyttöön perustuvat ohjeet kaikenlaisten vaivojen ennaltaehkäisyyn omassa arjessasi. Hoitofilosofiani on liikepositiivinen, ja tavoitteeni onkin, että kaikki asiakkaani saavat helpotuksen vaivoihinsa ja tietäisivät vastaanotolta lähtiessään, mitä he voivat itse vaivansa eteen tehdä. Vastaanotolleni kannattaa siis tulla, jos koet että tarvitset tukea kivuttomampaan tai rennompaan arkeen. Nähdään!

044 999 2092
valtteri(at)osteohuvi.fi
Tampere
VARAA AIKA!

Anna Pirttiniemi

Moikka! Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Hierojakoulu Relaxilta marraskuussa 2020. Käytän hieronnassa sekä klassisen- että urheiluhieronnan otteita. Lisäksi teen kuumakivihierontaa. Autan mielelläni lihashuoltoon liittyvissä asioissa ja opastan sinua löytämään sopivat liikkuvuusharjoitteet ja venytykset.

Hierojaksi opiskelin mielenkiinnosta hieronnan monipuolisia vaikutuksia kohtaan. Hieronnasta on tunnetusti apua sekä keholle että mielelle. Hierontatapahtuma räätälöidään aina asiakkaan sen hetkisen tilanteen mukaiseksi monipuolisia otteita käyttäen. Ensikertalaisen ei tarvitse pelätä, hieronta on hyvin turvallinen keino lievittää lihaskireyksiä ja kiputilojaa, voimankäyttöä voidaan aina säätää juuri sinulle sopivaksi.

Urani hierojana on vasta pääsemässä vauhtiin ja tarkoitus onkin syventää osaamistani purentalihaskoulutuksilla sekä fasciakäsittelyn osalta.

Työelämän ulkopuolella harrastan monenlaista kuntoliikuntaa – salitreeniä ja jumppailua, erityisestä tanssi- ja liikkuvuustreenit ovat sydäntäni lähellä. Kesällä vapaahetket kuluvat mieluiten maantiepyörän päällä Pirkanmaan teillä.

040 221 1692
hieronta.annamp(at)gmail.com
Tampere
VARAA AIKA!

Mervi Nivala

Moikka! Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistolta joulukuussa 2017. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Suunnittelen hierontakäsittelyn aina yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Sovellan otteitani asiakkaan tavoitteen mukaisesti aina rentouttavasta hieronnasta muokkaavaan käsittelyyn. Lisäksi annan mielelläni neuvoja lihashuoltoon liittyvissä asioissa.

Hieronnalla voi lievittää kipua ja lihaskireyksiä, nopeuttaa palautumista sekä rentouttaa kehoa ja mieltä.

Tervetuloa hierontaan!

040 847 0826
mervi.nivala(at)hotmail.com
Tampere
VARAA AIKA!

Petri Pöllänen

Moi!! Olen Petri, koulutettu hieroja / urheiluhieroja, manuaalisiin taitoihin erikoistunut. Urheilutaustaa voimailusta on 30-vuotta ja nyrkkeilystä reilut 10. Minut löytää täältä ProHierojat lempäälästä Marraskuun alusta alkaen, tervetuloa hierontaan.

041 310 2552
petripollanen.corpus(at)gmail.com
Lempäälä
VARAA AIKA!

Tytti Nurmikolu

Moikka! Olen koulutettu hieroja ja hathajooga-ohjaaja. Valmistuin hierojaksi Vantaan Edupolista kesällä 2017 ja vuotta aiemmin joogaopettajaksi Intiasta. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja lämmöllä, ja tavoitteenani on, että asiakkaani voivat hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Vapaa-aikani on vauhdikasta ja ihanaa kahden pienen poikani kanssa, nautin myös luonnossa liikkumisesta ja lattaritansseista. Lämpimästi tervetuloa! Hymyin, Tytti

040 842 8522
tytti_nurmikolu(at)hotmail.com
Lempäälä
VARAA AIKA!